avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Grile evaluare - angajari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Grile evaluare - angajari

Buna ziua,
Va rog ma puteti ajuta cu modele de grila pentru evalarea persoanelor de vin la angajare? sau niste teste care sa ma ajute sa ii departajez.
Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:01, 1 Aprilie 2013
Testele de angajare difera de la o functie la alta .. prin urmare, ar trebui sa ne precizati exact ce doriti si pentru ce functii ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grile inm 2006 addonys2004 addonys2004 cum vi s-au parut grilele de anul acesta?mie unele mi-au parut foarte prost formulate si susceptibile de multe interpretari.... (vezi toată discuția)
Drepturi autor ing4prg ing4prg Buna ziua, Testele grila intra sub incidenta legii drepturilor de autor? In ce masura se pot folosi aceste teste grila de catre terte persoane? Ma refer la ... (vezi toată discuția)
Urmatoarea proba de foc:logika nadia5 nadia5 Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)