avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Recuperare masina confiscate
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Recuperare masina confiscate

Buna ziua.
In urma cu 3 ani, masina mi-a fost confiscata de catre politie, iar pana in prezent am platit prejudiciile.

Eu inca mai platesc impozit pentru acea masina. Cum as putea afla daca mai exista masina, si cum as putea-o recupera? As avea prioritate la o eventuala licitatie? E posibil sa fie deja vanduta? Cum sa procedez?

Va multumesc mult.
Ultima modificare: Luni, 1 Aprilie 2013
andreypck, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:27, 1 Aprilie 2013
Initial trebuie sa solicitati oficial politiei sa va comunice situatia bunului,
Conditionat de raspuns veti opta pentru eventuale alte demersuri necesare intrarii in posesia bunului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot intra in posesia unei masini? myyrela myyrela am mostenit o masina de la fratele meu,care a decedat in data de 17.02.2012,certificatul de mostenitor l-am dobandit in data de 13.03.2012,iar nepotul meu ... (vezi toată discuția)
Mașină care am plătit-o dar nu o am, nu mai dau de persoana respectivă. este speță penală sau civilă? bgdcos bgdcos am cumparat o masina de la o cunostinta,din afara am copie de la actul de vanzare cumparare, am dovada platii transfer wester union, si masina nu am vazut-o de ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto-neinmatriculare AndraSabau AndraSabau Buna ziua. In 2008 am vandut o masina(cu contract),respectivul nu a trecut-o pe numele lui si a vandut-o(fara acte) la altcineva.Am fost plecata din tara si ... (vezi toată discuția)