avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... neplata pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

neplata pensie de intretinere

buna seara,am o mare rugaminte fostul meu sot sa pensionat pe caz de boala si de 10 luni primeam pensia de intretinere pe card ,din luna februarie nu am mai primit pensia pentru copil.Ce pot face in cazul asta ?

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:44, 2 Aprilie 2013
Mergeti la un executor sa-i puna poprire pe pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere claudia_vasilica claudia_vasilica Buna ziua.Am 22 de ani,sunt la master an I. Parintii sunt divortati, iar tata(pensionar de aprox.8 ani)este obligat la plata pensiei de intretinere(am hotarare ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale/ coplatitor Claus0987 Claus0987 Buna ziua, Situatia este urmatoarea: 2 soti, credit de nevoi personale, el titular, ea coplatitor. El a platit o perioada apoi din anumite circumstante nu ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare nicoleta15 nicoleta15 Buna ziua! Fostul meu sot, tatal copilului care se afla in custodia mea, nu a platit in luna decembrie 2010 pensia alimentara. in luna ianuarie si februarie ... (vezi toată discuția)