avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Autorizatie comerciant ambulant
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Autorizatie comerciant ambulant

Se plateste pentru autorizatie de comerciant ambulant?
Unde pot gasi mai multe informatii despre comertul ambulant?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 20:50, 2 Aprilie 2013
Nu trebuie sa aveti o autorizatie speciala pentru a desfasura activitatea de comert ambulant ci doar sa aveti aceasta activitate in actul constitutiv/statut si sa sa fie inscrisa in certificatul constatator referitor la activitatile desfasurate eliberat de O.R.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii de functionare aartist aartist Buna-ziua, Societate comerciala cu raspundere limitata care are cuprinse in actul constitutiv diverse activitati economice. Pentru desfasurarea unei ... (vezi toată discuția)
Autorizatii magazin haine maryana28 maryana28 Buna ziua! As dori sa stiu si eu ce autorizatii imi trebuie si de la cine, ptr un magazin de haine, deschis pe PF. Multumesc frumos! (vezi toată discuția)
Nefiscalizare casa de marcat la punctul de lucru otto2007 otto2007 Buna seara, am o intreprindere individuala, cod caen valabil pt comert ambulant, am deschis un punct de lucru sezonier intr-un chiosc pe 3 luni, lucrez cu 2 ... (vezi toată discuția)