avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Intreprindere individuala - norma de venit neplatitor ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Intreprindere individuala - norma de venit neplatitor tva

1.In afara de registru jurnal de incasari si plati,mai tb.si :(jurnal vinzari si cumparari 2.In decizia de impunere260 privind plati anticipate de la ANAF PE 2013 la norma de venit scrie 8400lei;plati anticipate cu titlu de impozit scrie1344lei[16lasuta];platiCASS 468LEI. Daca depasesc 8400 lei la 31Decembrie2013,ce trebuie sa fac.Se mareste impozitul si CASS PE 2013.
Cel mai recent răspuns: ContSters285233 , utilizator 15:21, 2 Aprilie 2013
Cele doua jurnale de vanzari si de cumparari le completati daca ati optat sa fiti platitor de tva sau daca depasiti plafonul veniturilor anuale de 35 000 euro/echivalent lei, dupa care veti fi obligat sa deveniti platitor de tva.
Completati si registrul de cump/vanzari intrucat anul viitor va trebui sa depuneti declaratia 392B si va fi mai usor de calculat sumele. Daca depasiti cei 8400 lei nu o sa platiti cu nimic in plus deaoarece sunteti cu norma de venit.
Ultima modificare: Marți, 2 Aprilie 2013
ContSters285233, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa-prestari servicii...cosmetica suciugeorgeta suciugeorgeta Sunt pfa,norma de venit,neplatitor de tva . Pentru anul 2011 trebuie sa am completat jurnal de incasari si plati sau jurnal de vanzari si cumparari pentru a ... (vezi toată discuția)
Tva pfa norma fixa de venit marinsas marinsas buna ziua, la un PFA cu norma fixa de venit, de curand platitor de TVA. Am dreptul sa imi deduc vreo cheltuiala din TVA-ul care urmeaza sa-l dau catre stat? ... (vezi toată discuția)
Chitantele privind plata impozitului pe venit MARIA_O MARIA_O Sunt PFA cu Norma de Venit, neplatitor de TVA. Chitantele privind plata impozitului pe venit, a contributiilor, impozitul pt masina pe care o folosesc in baza ... (vezi toată discuția)