avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz

In cazul in care sunt in preaviz 20 zile,prin decizie sosita prin corespondeta,de la firma unde lucrez,se mai poate face ceva legal sa se revina asupra acestei decizii ? Mentionez ca am un copil cu handicap gradul 1,in varsta de 20 de ani,ma poate ajuta aceasta situatie sa raman la servici,va rog astept raspuns urgent,multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:17, 2 Aprilie 2013
Nu stiu in ce masura situatia sociala a dvs va poate ajuta in revocarea deciziei angajatorului de a va mai concedia ... dar incercarea moarte n-are .. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedieri colective - persoana cu handicap accentuat care are copil cu handicap grav- beneficiaza de protectie sociala sau nu? magdalenamatei magdalenamatei Buna seara, 1.In cazul unei concedieri colective care se realizeaza in mai multe etape, o persoana cu handicap accentuat (grad II) beneficiaza de protectie ... (vezi toată discuția)
Care e prima zi de munca dupa concediu maternal crysstyna22 crysstyna22 sunt in concediu maternal iar pe 29 copilul implineste 2 ani ,va trebui sa incep pe 29 munca sau pe 30,deoarece sefa mi-a zis sa lucrez de pe data de 29 si ... (vezi toată discuția)
Dosar handicap gozielena gozielena BUNA SEARA! SUNT INTR-O SITUATIE IN CARE NU STIU DE UNDE SA O ABORDEZ. IN CELE CE URMEAZA O SA FAC O SCURTA PREZENTARE A CELOR INTAMPLATE SI SPER SA PRIMESC ... (vezi toată discuția)