As dori o precizare privind intrarea in vigoare a NCPC. Deja dosarele inregistrate dupa 15 februarie primesc termen dupa NCPC. Nu am inteles despre termenul din septembrie.
Noul Cod de procedură civilă a intrat în vigoare la data de 15 februarie 2013 prin adoptarea OUG nr.4/2013.
Art. 24 din Noul Cod de procedură civilă stabileşte faptul că "dispoziţiile legii noi de procedură se aplică numai proceselor şi executărilor silite începute după intrarea acestuia în vigoare." Art.25 din NCPC stabileşte faptul că "procesele în curs de judecată, precum şi executările silite începute sub legea veche rămân supuse acestei legi"
Am facut o confuzie, pentru ca am citit pe repede inainte si acum nu gasesc articolul despre modificari-cel pe care l-am citit, scris de doamna Gabriela Pintea. O logica gresita m-a dus la concluzia ca poate fi un alt termen pentru acestea.
Poprire
geo-vem
In 2006 am incheiat un ctr. cu o unitate bancara,din anul 2010 nu am mai achitat creditul.In anul 2013 luna a Feb un cesionar,recuperator de credite , obtine ... (vezi toată discuția)
Ncpc
maria1956
Buna seara, este in in vigoare NCPC , care are modificari la Legea nr.554/2004:
sa intelegem ca nu mai este necesara investirea cu formula ... (vezi toată discuția)