avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intrarea în vigoare a NCPC - nelamuriri termene
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intrarea în vigoare a NCPC - nelamuriri termene

As dori o precizare privind intrarea in vigoare a NCPC. Deja dosarele inregistrate dupa 15 februarie primesc termen dupa NCPC. Nu am inteles despre termenul din septembrie.
Cel mai recent răspuns: courvoisier , utilizator 03:37, 10 Aprilie 2013
Am citit articolul in Avocatnet, nu de mult, poate o luna aproximativ. Am apreciat, avea o trimitere la articolele modificate, nu am avut timp sa citesc decat in fuga, cand am vrut sa recitesc cu atentie nu l-am mai gasit, desi mi se parea ca l-am marcat. Va multumesc, doamna avocat, sper sa nu va deranjez prea mult.
:) Îmi pare rău, însă nu sunt eu autoarea articolului. Căutaţi în secţiunile Pagina avocatului şi ªtiri, poate veţi reuşi să îl găsiţi.
www.avocatnet.ro/content/avo...
www.avocatnet.ro/content/sti...
va multumesc pentru precizare si pentru...tot!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire geo-vem geo-vem In 2006 am incheiat un ctr. cu o unitate bancara,din anul 2010 nu am mai achitat creditul.In anul 2013 luna a Feb un cesionar,recuperator de credite , obtine ... (vezi toată discuția)
Preschimbare termen de judecata eu_craciun eu_craciun Buna ziua, pentru o actiune depusa in data de 10.10.2012 ce art trebuie sa invoc pt preschimbare termen de judecata , art. 153 alin. (3) Cod procedură ... (vezi toată discuția)
Ncpc maria1956 maria1956 Buna seara, este in in vigoare NCPC , care are modificari la Legea nr.554/2004: sa intelegem ca nu mai este necesara investirea cu formula ... (vezi toată discuția)