avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

buna ziua!
problemea mea este urmatoarea:
trebuie sa dezbat succesiunea cu matusa mea dupa bunicii mei.Eu am facut o acceptare expresa la notar in ianuarie 2012 cand a murit bunica( tatal meu-fiul bunicii a murit in 2009, ramanand doar eu si matusa mea ca succesori).
datorita unor certuri intre mine si matusa eu nu mai vreau sa dezbat succesiunea.
va rog sa-mi spuneti daca ,poate si cum,sa ma oblige sa facem succesiunea.
in cazul in care ajungem in instanta si nu ma prezint ce se poate intampla?

va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 19:26, 3 Aprilie 2013
Daca nu mai doriti pe cale amiabila se rezolva in instanta.....insa costurile sunt mai Mari....cel Putin este Bine ca ati dat declaratia de acceptare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie de acceptare mostenitor minor tinaa tinaa buna ziua. va rog sa ma indrumati cum sa procedez . doresc sa accept mostenirea ce se cuvine fiului meu minor in urma decesului bunicii. precizez ca tatal ... (vezi toată discuția)
Mostenire valtraudi valtraudi bunica mea a murit anul acesta la care a avut doua fiice.una este vie si cealalta(mama mea)este moarta.As vrea sa stiu cum as putea proceda sa dezbat ... (vezi toată discuția)
Succesiune mariasophia mariasophia in anul 2009 bunica din partea tatalui a decedat. de atunci matusa mea, sora tatalui a luat actele garsonierei bunicii la ea. refuza sa faca succesiunea, si ... (vezi toată discuția)