avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare intreprindere indiviuala sau pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare intreprindere indiviuala sau pfa

Buna ziua,

as dori sa-mi fac un site online de vanzare produse traditionale( gen carnati,pastrama,babic,etc) pe baza de comanda ,Clientul da comanda pe site si eu ii aduc comanda la o data pe care o stabilim. Precizez ca nu o sa avem stoc de produse ...se face comanda si noi o livram direct de la producator, deci eu iau comanda de la client , comand mai departe la producator , ma duc i-au produsul si il livrez clientului, fara ca , produsul sa fie depozitat undeva.

Intrbare:

1. ce cod caen am nevoi
2. de ce acte am nevoi
3. ce fel de autorizatii am nevoie

Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: andman2413 , utilizator 13:29, 3 Aprilie 2013
Informatii despre inregistrarea la registrul comertului aveti la adresa [ link extern ]
ce autorizatii am nevoie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionare magazin online fara stoc (intreprindere individuala) Argali Argali Buna seara! Vom deschide si noi in curand un magazin online pentru care nu vom avea stocuri (stoc la furnizor). Am dori in principiu ca procedeul sa fie ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru intermediere comert cu electrice Eugenia04 Eugenia04 Buna seara, Doresc sa infiintez un SRL pe care urmeaza sa desfasor activitatate de intermediere comert cu electrice si electronice, mai exact: in baza unor ... (vezi toată discuția)
Problema magazin online mari_ionescu mari_ionescu Buna ziua, Avem un magazin online care nu a fost actualizat de mai bine de 1 an, unde avem unele produse care au cost zero, iar altele cu pret. Am primit o ... (vezi toată discuția)