avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie

Buna,
Stiti daca in cazul in care ne depunem demisia ni se deconteaza zilele de concediu cu plata?
Cel mai recent răspuns: glyoto , utilizator 22:07, 4 Aprilie 2013
@ freeelis


Se subintelege ca se platesc zilele de C.O. anual proportional cu timpul lucrat - neefectuate :)
Ultima modificare: Joi, 4 Aprilie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
Nu stau sa fac polemica cu dvs pe aceasta tema... subintelesul nu vad de unde rezulta , nu toata lumea cunoaste modul de interpretare a legilor sau a ceea ce scriem noi pe forum.
freeelis a scris:

Nu stau sa fac polemica cu dvs pe aceasta tema... subintelesul nu vad de unde rezulta , nu toata lumea cunoaste modul de interpretare a legilor sau a ceea ce scriem noi pe forum.


Subintelesul rezulta din faptul ca nu poti cere concediu de odihna 2 zile si apoi sa pretinzi si banii pe cele 2 zile C.O. efectuate ... O zi buna !!!
Nu cred ca subintelesul era asta ... incercati sa mentineti discutia in legatura cu subiectul acestui topic ...
Va multumesc :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna ContSters75393 ContSters75393 Daca o persoana in cursul anului precedent a prins doar 3 luni de munca ca angajat oare nu trebuia intr-un fel sau altul de a beneficia de C.O? (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu de odihna coraline coraline sunt incadrata in munca cu contract pe perioada determinata de la 1.09.2010 pana la 31.08.2011.sunt insarcinata in 5 luni jumatate si de la 9.05.2011 intru in ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna neefectuat d_pitica d_pitica Buna ziua. In data de 23.07.2012, am nascut bebe 1 si am intrat in CCC pt 2 ani Pana la data nasterii am efectuat doar 5zile concediu de odihna din cele ... (vezi toată discuția)