avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea nr. 247/2005
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea nr. 247/2005

In forum am gasit vorbindu se despre aceasta lege . Va rog indicati mi unde gasesc explicit . Nu reusesc sa dau de ea .
va dau un link unde veti gasi toata legea publicata:

[ link extern ] /
va multumesc . asta am gasit si eu dar este o insiruire a unor og .
Este Legea privind reforma în domeniile proprietăţii şi justiţiei, precum şi unele măsuri adiacente
lampadin2 a scris:

va multumesc . asta am gasit si eu dar este o insiruire a unor og .

nu este o insiruire... este chiar legea in totalitatea ei.

cititi pagina pana jos si veti vedea ca, dupa acea "insiruire a unor org." apar capitolele din lege; dand clik pe ele se deschid fiecare in parte cu articolele componente.
Stimat forumist,

în primul rând, aș veni cu o întrebare: la ce vă folosește?

De exemplu, dacă aveți un proces pe rol, judecabil sub vechiul Cod de procedură civilă, nu este necesar să luați textul de modificare separat de Codul propriu-zis.

Puteți, de exemplu, să intrați în posesia Codului cu modificările incluse. Este preferabil, deoarece nu mai peirdeți timp și nu riscați să nu dați atenție anumitor prevederi.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tratat lisabona camixdx camixdx Buna ziua, Am nevoie sa imi spuna cineva, pentru ca eu nu am gasit ori nu stiu sa caut,care sunt principalele inovatii introduse in Tratatul de la Lisabona in ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune- posesie viciata? STEFANY_CRYS STEFANY_CRYS Buna ziua, Am rugamintea sa ma lamuriti intr-un caz de uzucapiune. Pe scurt: matusa mea care mosteneste 1/2 din proprietatea avuta de bunica, nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca desfasor o activitate pentru care nu am inregistrat obiectul de activitate? bodiram bodiram Salut comunitatea Am un pfa si asi vrea sa stiu ce se intimpla daca execut o activitate care nu se afla sub incidenta codului meu caen, de exemplu daca am ... (vezi toată discuția)