avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Reziliere contract
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Reziliere contract

Buna ziua.Problema:am contract pe societate cu upc pana in luna august 2013 la o suma destul de piperata de aproape 800 ron cu telefonie si internet.In februarie sediul societatii s-a mutat la o alta adresa ei solicitand suma de aproximativ 600 euro pentru a trage fibra optica acolo deoarece nu era in zonaLe-am spus ca nu sunt de acord sub nici o forma sa platesc servicii de instalare si ca doresc rezilierea contractului.Mi-au raspuns ca nu se poate rezilia contractul decat daca platesc lunile ramase pana la definitivarea perioadei contractuale.Ulterior dupa ce au aflat ca am apelat la serviciile unei alte societati fiind si de 8 ori mai ieftini au spus ca serviciul de instalare nu mai costa sau ca ar costa ceva foarte putin care ar putea fi inclus in viitoarele facturi.Concluzie:vreau neaparat sa renunt la acest contract pagubitor pentru societate si ce solutii viabile as avea(as dori sa evit calea judecatii pentru ca dureaza foarte mult,plata unui avocat-acei bani nu am de unde sa ii mai scot)
Multumesc celor ce imi vor da un sfat care sa ma ajute efectiv si le doresc o zi minunata!
Cel mai recent răspuns: stefaniuradu , utilizator 09:11, 4 Aprilie 2013
Ar trebui sa cititi contractul pe care l-ati incheiat cu firma respectiva si sa acordati atenrie mai ales capitolului care vorbeste despre rezilierea contractului. S-ar putea sa va raspundeti singur la intrebare.
Succes!
L-am citit si nu am gasit nici o portita de iesire de altfel nu mai postam pe forum
.
Ce anume este precizat cu privire la reziliere? conditii?
Ultima modificare: Joi, 4 Aprilie 2013
Ciprian Maftei, Consilier juridic
aveti link contract : [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As putea avea câștig de cauză daca as da compania rds in judecata? DanaGpd DanaGpd Buna seara! De ceva timp mi-am mărit abonamentul de internet fix, am cerut fibra optica de 1000 mbps, au venit foarte repede si mi-au instalat serviciul ... (vezi toată discuția)
Expirare perioada contractuala - obligare prelungire cu 2 ani -firma tv anttonnio anttonnio Buna ziua , In vara anului 2016 mi-a expirat contractul cu firma care imi furnizeaza semnal tv +net , iar in acest moment sunt OBLIGAT de catre acestia ca ... (vezi toată discuția)
Contract upc - prelungire apoi reziliere? Hookah Hookah Buna ziua, am si eu o intrebare daca pot folosi un \\"artificiu\\" pentru a rezilia un contract upc. Mai am aprox 7 luni de contract la UPC (doar ... (vezi toată discuția)