avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita pt credit neplatit
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita pt credit neplatit

buna ziua.ma numesc mirela si as avea citeva nelamurir.in 2004 am luat de la firma x doua electrocasnice in rate in valoare de aproximativ 900 de lei doar cu buletinul.la acel moment mi s-a dat si un card de credit cu suma de 1200 lei.am platit rate lunar iar in cursul anului 2005 am scos de pe acel card suma de 200 lei.am continuat sa platesc lunar suma de bani aferenta ratei si pe acel extras de cont pe care il primeam acasa in fiecare luna suma ramasa in loc sa scada ea crestea.am continuat sa platesc pina in 2009 septembrie.de atunci nu am mai facut nici o plata.acum am primit o hotarire judecatoresca de executare silita prin infiintarea propririi pe venit.am uitat sa mentionez ca contractul pt acel credit este pe numele sotului iar eu am vazut acum ca am fost trecuta ca si coplatitor pe acel contract dar fara semnatura mea.intrebare : 1. daca eu nu am mai facut plati din septembrie 2009 iar hotararea judecatoreasca a fost data pe 11.03.2013 acea datorie este prescrisa? 2daca proprirea v-a fi doar pe salariul sotului? 3daca se poate trece la executarea silita a apartamentului in conditiile in care contractul de vinzare cumparare a locuintei este pe numele meu si al fratelui?4cum as putea sa fac contestatie la decizia primita,unde ar trebui sa merg si ce ar trebui sa contest.precizez ca sunt din galati iar decizia a fost luata la braila .
Cel mai recent răspuns: shumi449 , utilizator 09:44, 4 Aprilie 2013
Buna ziua doamna
Trebuie sa depuneti contestatie la executare la judecatoria Braila. Ar fi ideal sa aveti dovezile de plata, pentru tot ce ati platit la acel credit.
Din punctul meu de vedere creanta este prescrisa.
Succes,
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita/ poprire pe salariu adrianaady adrianaady Buna ziua. Am primit instiintare de incuviintare a executarii silite pentru un credit, firma de recuperari a apelat la executor/instanta. De la biroul ... (vezi toată discuția)
Prescriptie credit siri2014 siri2014 In decembrie 2007 am incheiat un credit nevoi personale cu rate pe 10 ani. In ianuarie 2009 dupa pierderea locului de munca am imcetat sa mai efectuez plati. ... (vezi toată discuția)
Executare silita Alundra Alundra Va scriu, in speranta ça voi primi un raspuns destul de rapid. In 2006 am facut un card de credit la Bancpost, valoarea acestuia fiind de 4000 Ron. Acest ... (vezi toată discuția)