In cadrul Adunarii Generale (anuala) a Asociatiei de Proprietari a blocului nostru eu am votat si pentru soacra mea in varsta de 88ani; e lucida, a semnat tabelul convocator, doar ca I-a fost greu sa se deplaseze si sa stea 2 ore in sala de sedinta.
Mentionez ca eu si sotia mea (prezenta si ea la AG) locuim in acelasi bloc cu soacra, noi suntem proprietari la un apartament si soacra la altul si ca avem imputernicire scrisa si semnata de ea pentru reprezentare (e adevarat ca nu e legalizata la notariat).
La momentul votului intr-o anume problema nimeni nu a avut de obiectat, e de notorietate faptul ca in fapt eu si sotia mea stam mult in apartamentul soacrei (acolo mancam, avem grija de ea, facem curatenie, stam practic in comun doar ca de regula nu dormim acolo).
La cateva zile dupa AG cineva m-a amenintat ca ma da in judecata pentru faptul ca am votat ilegal pentru soacra mea daca nu arat imputernicirea legalizata.
E posibil asa ceva? In caz ca totusi am nevoie de imputernicire legalizata si fac acest lucru la notariat ea acopera si AG de acum o saptamana?
Si ce daca ati "sugerat"? Ce vecinii dv. sunt handicapati mintal, nu pot judeca cu capul propriu?
Acest domn depaseste masura, mai ales ca va si hartuieste.
N-are decat sa se duca si la guvern, daca vrea, o sa ramana cu dusu'.
Stati linistit, e disperat ca si-a facut planuri, crezand ca o sa aiba de-a face cu o masa amorfa de "mamaligi" si s-a vazut respins. Normal ca se simte frustrat.
Inca o data, nu are ce sa va faca, atata timp cat in AG s-a votat NU.
Punct.