Buna ziua,
Am aflat ca tatal copilului mi-a deschis proces ptr schimbarea programului de vizita, si si-a angajat un avocat ptr a-l reprezenta.
Relatia cu tatal s-a rupt initial in 2010 cand eu am cerut si obtinut custodia copilului (atunci copilul avea numai 5 luni) tatal a fost de acord cu programul de 2 vizite pe luna si acordarea pensiei alimentare de 150ron/ luna - pe motiv ca nu este angajat cu carte de munca nicaieri...
Doi ani am stat separati - timp in care el a platit copilului de 3-4 ori pensia alimentara, si nu a respectat programul de vizita - apoi ptr un an, tot ptr copil am mai locuit impreuna - insa acest lucru s-a dovedit un dezastru, deoarece in acest timp s-a purtat din nou foarte urat, era ff violent verbal si fizic, mai mult cu mine, dar uneori si cu baietelul, asa ca am fost nevoita din nou sa plec.. de atunci au trecut 3 luni, timp in care nu a venit decat 1 data la copil(la inceput) dupa care 2 luni nu a mai dat nici un semn, iar saptamana trecuta m-a anuntat sa ma anunte ca m-a chemat la judecatorie sa modifice programul de vizita, in sensul ca el vrea sa vada copilul mai des...#-o ..mi s-a parut initial ca glumeste, mai ales ca pana in prezent nu am primit citatie, insa am verificat pe internet si am gasit cererea depusa la judecatorie.. am nevoie urgent de consiliere:
- cum sa fac sa il tin cat mai mult departe de copil, ptr ca din punctul meu de vedere, are o influenta negativa asupra lui!
- ma gandeam sa -i depun plangere la politie ptr ca i-am inregistrat ultimul apel telefonic, in care ma jignea, ma injura, si chiar m-a amentintat.
Astept sfaturile Dvs!!
Multumesc!
Cel mai recent răspuns:
cristinan1985 , utilizator
15:44, 4 Aprilie 2013