avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune cu suspans
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune cu suspans

Buna ziua.

Cred ca deja v-ati saturat de mine.

Am urmat sfaturile dvs. si a trimis un mail notarului care mi-a trimis citatia pentru succesiune prin care am cerut schimbarea orei de prezentare, precum si in ce consta masa succesorala si am primit raspuns ca ora stabilita nu se poate modifica, si ca nu poate da relatii in ce consta masa succesorala pentru care sunt chemat, ca aceasta se va stabili la data prezentarii mele. din cite mai stiu si eu la deschiderea masei succesorale se depune de catre cel ce deschide succesiunea si in ce consta masa succesorala.

Multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 12:18, 4 Aprilie 2013
masa succesorala se stabileste pe parcursul procedurii succesorale. Dvs trebuie sa va prezentati si sa semnati cererea de punere pe rol a dosarului succesoral acolo sunt trecute si bunurile. Daca nu va puteti prezenta la ora H fie mandatati tatal sa se prezinte prin procura notariala si asa veti afla ce s a parcurs in sedinta respectiva, caci nu se elibereaza CM pe loc sau se va face de catre notar o incheiere de amanre ca nu v ati prezentat dvs si vi se va comunica oar si data stabilita pentru viitoarea sedinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Valentina.E Valentina.E Buna dimineata, suntem in urmatoarea situație: mama iubitului meu a decedat de putin timp si trebuie facuta succesiunea, la succesiune vor fi: tatăl, fiul si ... (vezi toată discuția)
Masa succesorala dod dod Mama a murit acum 3 ani ,iar tata vrea sa deschida succesiune dupa mama. Noi suntem 4 frati iar 2 din frati sunt in strainatate IAR O SORA TREBUIE SA PLECE ... (vezi toată discuția)
Succesiune si vanzare imobil cu procura speciala negoiu negoiu Buna ziua, am primit de la un cetatean german o procura speciala ca ma ocup de masa succesorala a parintilor decedati. M-am legat la cap fara sa ma doara, ... (vezi toată discuția)