avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recurs la divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

recurs la divort

am fost parat in dosarul 4635/315/2012 la Judecatoria Targoviste,nu am depus la termen intampinarea si cererea reconventionala deoarece nu stiam de ce sunt invinuit,sotia mea a prezentat martori mincinosi(are dosar penal pentru marturie mincinoasa) si a obtinut divortul.ce ma deranjeaza este faptul ca s-a dispus preluarea baiatului meu de 13ani pe care il aveam incredintat prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila de catre Asociatia Provita2013 Targoviste.Va rog sa-mi spuneti cum pot ataca aceasta decizie,cat ma costa,si cat timp am la dispozitie. Cu stima,Sorin Olariu
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 19:35, 4 Aprilie 2013
aveti dreptul de a declara apel impotriva sentintei in termen de 30 zile din momentul comunicarii sentintei.
Termenul de apel este de 30 de zile de la comunicarea hotararii.
Costuri:- taxa de timbru 1/ 2 din 39 lei, adica 19.5 lei, timbru jud. de 0,15 lei si onorariu avocat daca optati ( pentru redactarea motivelor de apel si asistenta juridica in fata instantei de apel).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea hotararii de divort raluca_raluca22 raluca_raluca22 Buna Ziua, am si eu o intrebare.Sotul meu a depus cerere pt divort, au avut loc 2 sedinte la care eu nu m-am prezentat.Am primit ieri o hotarare de divort, ... (vezi toată discuția)
Renuntare la apel in procesul de divort nicoleta_85 nicoleta_85 an inteles ca intr-un divort prin acord hotararea este irevocabila pe divort iar cu privire la nume ai drept de apel. Exista posibilitatea sa faci cerere de ... (vezi toată discuția)
Divort imo imo Dupa cite zile trimit de obicei dupa terminarea divortului deciziile sau sentinta judecatoreasca? Nu stiu cum se zice corect la hartia ,dovada cu care pot ... (vezi toată discuția)