avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Schimbare sediul ong
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Schimbare sediul ong

buna ziua
un ong care avea sediul in alta localitate a cump o masina din buc de la o firma.intre timp ong-ul si-a mutat sediul in buc .unde trebuie sa-si inregistreze masina la admin fisc de acolo sau aici in buc.?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:27, 4 Aprilie 2013
Daca schimbarea sediului s-a facut cu parcurgerea etapelor de schimbare si la judecatorie, atunci masina o inregistrati la ultimul sediu adica Bucuresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionare parti sociale, schimbare sediu, revocare/numire administrator Catalina Covaliu Catalina Covaliu Buna ziua, Care sunt pasii de urmat pentru: 1) Cesionare parti sociale catre o terta parte (din afara societatii)? 2) Scimbare sediu social? 3) Revocare ... (vezi toată discuția)
Vreau sa deschid un ong irry_ro irry_ro Ma intereseaza sa stiu daca pot sa am sediul social in Bucuresti in cazul in care am adresa de domiciliu in alt oras. Imi trebuie neaparat buletin sau mutatie ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate srl pentru care s-a primit termen de judecata la onrcb 20 mai 2010! alina72 alina72 Buna ziua, am depus astazi la ONRCB cerere de suspendare temporara a activitatii firmei.Termenul de judecata este de 20 mai 2010! Intrucat firma numai are ... (vezi toată discuția)