avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajatii contractuali se pot transfera?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajatii contractuali se pot transfera?

Buna ziua! Sunt psiholog in cadrul DGASPC Braila, angajat contractual,.... ma pot transfera la DGASPC Ploiesti(imi schimb domiciliul) ?..........., avand in vedere deblocare posturilor din asistenta sociala (Hotărârea nr. 125 din 27.03.2013 privind ocuparea posturilor vacantate după data de 1 ianuarie 2013 pentru personalul din sistemul de asistenţă socială, publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 182 din 02.04.2013 (M.Of. 182/2013).
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:56, 4 Aprilie 2013
Din cate stiu eu nu mai exista trasfer, doar incetarea cim si alt concurs sau examen pentru alt post vacant.
Personalul contractual nu poate fi transferat ... procedura ar fi incetarea c.i.m. si incheierea unui nou c.i.m. .. numai ca fiind vorba despre sectorul bugetar , angajarile se fac prin concurs sau examen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer personal contractual. bună ziua. sunt kinetoterapeut ... Mihai Daraban Mihai Daraban Transfer personal contractual. Bună ziua. Sunt kinetoterapeut cu studii superioare și doresc să mă transfer pe postul de asistent social tot cu studii ... (vezi toată discuția)
Aplicare hg nr.125/2013 toroeva toroeva Conform HG.nr.125/2013 în sistemul de asistenţă socială (în cazul nostru la Primării) dacă s-a vacantat un post după 01 ianuarie 2013, se aprobă ... (vezi toată discuția)
Transfer post cristiancraiu cristiancraiu Buna ziua.As dori o lamurire de la dvs.Se poate transfera direct de pe un post de tehnician constructor din cadrul departamentului urbanism dintr-o primarie, ... (vezi toată discuția)