avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transfer post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transfer post

Buna ziua.As dori o lamurire de la dvs.Se poate transfera direct de pe un post de tehnician constructor din cadrul departamentului urbanism dintr-o primarie, in cadrul unui post de sef centru din DGASPC?Adica Asistenta Sociala??Va multumesc frumos!!!
Cel mai recent răspuns: cristiancraiu , utilizator 13:40, 30 August 2016
Nu se poate efectua o astfel de modificare a locului de munca, intrucat Codul Muncii nu mai prevede transferul.

Singura modalitate, daca este vorba despre personal contractual, este incetarea vechiului c.i.m. si incheierea unuia nou, dupa organizarea unui concurs/examen, avand in vedere ca este vorba despre sectroul bugetar.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 August 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
aMultumesc mult.pt raspuns!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatii contractuali se pot transfera? GheorgheIleana GheorgheIleana Buna ziua! Sunt psiholog in cadrul DGASPC Braila, angajat contractual,.... ma pot transfera la DGASPC Ploiesti(imi schimb domiciliul) ?..........., avand in ... (vezi toată discuția)
Transfer personal contractual. bună ziua. sunt kinetoterapeut ... Mihai Daraban Mihai Daraban Transfer personal contractual. Bună ziua. Sunt kinetoterapeut cu studii superioare și doresc să mă transfer pe postul de asistent social tot cu studii ... (vezi toată discuția)
Transfer petra727 petra727 Bună ziua. Sunt un asistent medical comunitar angajat de o primărie. Aş dori să ştiu modalitatea legală de a mă putea transfera pr un alt post, ăn ... (vezi toată discuția)