avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Drepturile copilului cu handicap si ale insotitorului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Drepturile copilului cu handicap si ale insotitorului

Buna ziua,
As dori sa stiu care sunt drepturile copilului cu handicap grav si a insotitorului acestuia. Daca se poate as dori sa stiu care este legea, normele etc, care reglementeaza aceste drepturi.

Va multumesc anticipat.
Petrovai Daniel
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:37, 4 Aprilie 2013

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile copilului cu grad de handicap 1 daxdani daxdani Buna ziua, As dori sa stiu ce drepturi poate avea un copil care are gradul 1 de handicap(are 10 luni) Care sunt legile si normele care reglementeaza aceste ... (vezi toată discuția)
Drepturile persoanelor cu handicap conform noii legi a asistentei sociale catalinaciobotaru catalinaciobotaru Buna ziua, Un membru al familiei mele are certificat de handicap grav cu insotitor. Strangerea actelor necesare pentru eliberarea anuala a unui certificat ... (vezi toată discuția)
Casa pentru persoana cu handicap irinas75 irinas75 Buna ziua, Sunt o persoana care detin certificat de handicap Accentuat,gr 2 permanent. Nu am casa ,nu am terenuri etc.Sunt casatorita dar nici sotul meu ... (vezi toată discuția)