avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Controlul contabil si fiscal al utilizarii fondurilor ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Controlul contabil si fiscal al utilizarii fondurilor la ong

Buna ziua.Va rog sa -mi spuneti care sunt organele de control care verifica(din punct de vedere contabil) ONG-urile non-profit , care utilizeaza fd.nerambursabile si ce aspecte trebuie avute in vedere pt.a fi totul OK.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Consilier Juridic , 12:49, 16 Aprilie 2013
Daca fondurile la care va referiti sunt fonduri europene sau guvernamentale va supuneti controlului fiscal, in legatura cu modul de cheltuire al acestor fonduri, organelor abilitate in acest scop.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plan conturi pentru ong sfarghiuelena sfarghiuelena Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti care este planul de conturi folosit pt.asociatiile non-profit care lucreaza cu fd.neramb.europene. Va rog sa-mi spuneti cum se ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contabila factura de consultanta sfarghiuelena sfarghiuelena Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti daca putem considera o imobilizare necorporala o factura de consultanta(realizare ghiduri) si care sunt aspectele care trebuie ... (vezi toată discuția)
Activitati economice la ong crysionela crysionela Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema: Care este diferenta dinte un ONG cu scop patrimonial si un ONG fara scop patrimonial? Un ... (vezi toată discuția)