avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plan conturi pentru ONG
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plan conturi pentru ONG

Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti care este planul de conturi folosit pt.asociatiile non-profit care lucreaza cu fd.neramb.europene.
Va rog sa-mi spuneti cum se inregistreaza in contabilitate un contract de finantare cu fd.nerambursabile(deci val.totala a contractului nu banii primiti efectiv).
Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 2 Septembrie 2013
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:53, 2 Septembrie 2013
Planul de conturi pentru ong-uri il gasiti la adresa [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare bani din sponsorizari la un ong Alis07 Alis07 Buna ziua.Va rog sa imi spuneti ce implicatii fiscale sunt pentru ong si cum se inregistreaza contabil o suma de bani primita printr-un contract de ... (vezi toată discuția)
Aport la capital asociatie non-profit ILIEUNGUR ILIEUNGUR Cum se inregistreaza in contabilitate aportul la capitalul unei asociatii profesionale non-profit? Multumesc (vezi toată discuția)
Controlul contabil si fiscal al utilizarii fondurilor la ong sfarghiuelena sfarghiuelena Buna ziua.Va rog sa -mi spuneti care sunt organele de control care verifica(din punct de vedere contabil) ONG-urile non-profit , care utilizeaza ... (vezi toată discuția)