avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Angajati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Angajati

Buna ziua

1.Dupa ce am infintat un srl-D in ce perioada trebuie sa fac angajarile la cei doi angajati?pt a nu pierde srl-d?
2.Dupa ce am infintat SRL-D trebuie sa depun vreo declaratie la finante?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ovidiu1113 , utilizator 23:12, 4 Aprilie 2013
S.R.L.-D. nu-si pierde aceasta calitate daca nu angajaza.

S.R.L.-D., ca si oricare alta S.C., trebuie sa depuna la A.F.P. de care apartine teritorial un dosar cu copii dupa toate actele de la O.R.C.
Si trebuie sa angajez doar cand am activitate ? sau doar atuncia cand aplic pt fonduri europene?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl-d ovidiu1113 ovidiu1113 Buna ziua Am 2 intrebari legate de SRL-D 1.Dupa ce am inregistrat firma la registru comertului ce declarati trebuie sa depun la finante? 2.In lege scrie ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru in alt judet IGHI IGHI Buna ziua ! Ma confrunt cu urmatoarea problema : S.C. pt. care lucrez isi va deschide curand un Punct de Lucru in alt judet . Primul pas este sa incheiem ... (vezi toată discuția)
Activitate s.r.l.-d aannaamaria aannaamaria Buna ziua, In luna martie am infintat un S.R.L.-D pentru care am depus planul de afaceri si astept inca un raspuns. Intre timp am inceput activitatea prin ... (vezi toată discuția)