Buna seara! Va rog sa ma ajutati in urmatoare problema. Mentionez ca sunt insarcinata in 25 de saptamani iar din data de 20 februarie ma aflu in concediu medical. In cursul acestei zile am primit de la angajator o notificare in baza art. 254, alin (1) din lg. 53/2011 - codul muncii, in care scrie astfel: " Notificare prin care va someaza sa va indepliniti atributiile de serviciu, cu specificatia urgent de la primirea prezentei, in ceea ce priveste sarcinile de munca initiate si ramase neterminate cu privire la clientul X : situatia scriptica a gestiunii si intocmirea facturilor. In cazul in care nici dupa primirea prezentei nu veti intelege sa va achitati obligatiile de serviciu pe care le aveti fata de unitate prin fisa postului, anexa la C.I.M., ne rezervam dreptul de a va actiona in judecata in vederea recuperarii sumelor pe care unitatea le-a pierdut si a cheltuielilor de judecata, la care se vor adauga si onorariul executorului judecatoresc precum si alte cheltuieli legate de executare. Prezenta notificare are ca efect punerea in intarziere a debitorului, conform art. 1079 C. civ. si art. 275C. proc. civ. si da dreptul creditorului sa ceara plata daunelor suferite." Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac in aceasta situatie. Multumesc.
Nu exista niciun text de lege care sa va oblige ca pe perioada concediului medical sa va prezentati la munca pentru a va indeplini atributiile postului pe care-l ocupati ... pe perioada CO sau a concediului medical atributiile dvs puteau fi preluate de catre un alt coleg sau o alta colega.
Articolele invocate nu mai exista , si anume : 1079 C.civ. si 275 C.proc.civ. ... acestea au fost inlocuite prin intrarea in vigoare a noilor Coduri.
Contractul de munca
Iosunt
Lucrez la o firma din aprilie 2009,tot atunci am adus actele ptr angajare,insa anul acesta am aflat ca nu sunt angajat cu contract de munca si totodata nu ... (vezi toată discuția)