avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Detașări transfrontaliere - abordarea aspectelor practice ale detașărilor în UE și în state terțe

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... preaviz angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

preaviz angajator

Buna ziua.
In cazul in care angajatul se afla in perioada de preaviz data angajatorului, si isi gaseste un nou loc de munca in aceasta perioada, de cand poate incepe la noul loc de munca? Iar daca angajatorul angajeaza pe alta persoana in perioada preavizului, ce se intampla?
Multumesc si va doresc o zi placuta.
Cel mai recent răspuns: aleunam , utilizator 21:56, 5 Aprilie 2013
Multumesc mult de raspunsuri si lamuriri si va doresc un sfarsit de saptamana placut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preavizul este obigatoriu? Alina0208 Alina0208 Buna ziua! Mi-am dat demisia de la locul actual de munca pentru ca am gasit un altul mai bun.Am fost mi-am dat demisia iar domul director mi- a spus ca daca nu ... (vezi toată discuția)
Demisie fara respectarea preavizului oanacimb oanacimb Buna ziua, Ce se intampla in cazul in care imi dau demisia si nu pot respecta preavizul din CIM? (vezi toată discuția)
Cerere demisie - fara preaviz dar cu acordul angajatorului pavel_elena pavel_elena Buna ziua, Sunt angajata la o firma si doresc sa-mi dau demisia fara preaviz dar cu acordul angajatorului. In cazul in care angajatorul va dori sa stau in ... (vezi toată discuția)