Puteti iesi fara nicio problema. Sunteti ruda de gradul 1 si nu este obligatorie procura sau contract de mandat.
Asta o spun totodata si din proprie experienta. Am circulat si chiar am si parasit tara cu autovehiculul tatalui meu, care este, evident, pe numele lui. Am parasit chiar si Uniunea Europeana si nimeni nu mi-a cerut la vama un alt document in afara de actele masinii si buletinul + pasaportul meu.
Parerea dvs....procura nu se mai face...oricum si cand se facea intr adevar nu apara interesele proprietarului si nici juridic nu este ok, caci procura nu se da Decat pentru acte juridice si numai completar pentru fapte juridice adiacente actelor juridice. Pe cand contractul de comodat oglindeste d p d v juridic raportul real. Este un imprumut de folosinta, exista raspundere contractuala..etc...
Contract de comodat
sica90
Buna seara!Am si eu o problema si nu gasesc nicaieri unde sa o rezolv.Vreau sa le fac parintilor meu un contract de comodat pentru a conduce masina trecuta pe ... (vezi toată discuția)
Inrebare !
lucyfer
Buna ziua !
Va rog sa-mi spuneti daca se poate si cum trebuie procedat[ce acte sunt necesare],pentu a trece pe numele unei rude de gradul 1[mama],un ... (vezi toată discuția)