avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... iesirea din tara cu un autovehicul care nu este pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

iesirea din tara cu un autovehicul care nu este pe numele meu

Buna ziua. Tatal meu a decedat recent. Masina este pe numele lui. Pot iesi cu masina din tara?
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 21:31, 6 Aprilie 2013
Pe principiul asta .....nu e nevoie de niciun act nici pt a transfer a proprietatea intre rude de grad 1. legea este pentru toti.
Vad ca deja discutia Cade intr un penibil....
Eu o inchei aici.
Nu este niciun penibil. Chiar doresc sa stiu daca doua persoane pot folosi acelasi autovehicul in LEGALITATE, si am dat exemplul sot - sotie si/sau parinte - fiu. Ca notar, cu ce raspuns oficial veniti in acest sens?
Sot, sotie masina, achizitionata in timpul casatoriei este bun comun o pot folosi! Parinti copil nu! Trebuie contract de comodat!
Si cu asta am raspuns si am terminat discutia care Devine obositoare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare iesire cu masina tatalui din tara dunhill11 dunhill11 Tatal meu locuieste in alta tara dar masina lui e la mine cu toate actele acesteia. Vreau sa plec din tara dar nu stiu daca am neaparat nevoie de procura sa ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat sica90 sica90 Buna seara!Am si eu o problema si nu gasesc nicaieri unde sa o rezolv.Vreau sa le fac parintilor meu un contract de comodat pentru a conduce masina trecuta pe ... (vezi toată discuția)
Inrebare ! lucyfer lucyfer Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti daca se poate si cum trebuie procedat[ce acte sunt necesare],pentu a trece pe numele unei rude de gradul 1[mama],un ... (vezi toată discuția)