avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediul social in apartament
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediul social in apartament

Cate firme se pot face (avea sediul) intr-un apartament de 3 camere?
Cel mai recent răspuns: studnet , utilizator 10:41, 29 Mai 2013
Maxim 3 societati comerciale.
3 , cu acordul proprietarului si cu o de calaratie notariala de nesuprapunere.
Numărul societăţilor comerciale înregistrate într-un apartament nu poate depăşi numărul de încăperi obţinute prin procesul de partajare.

Multumesc pentru raspuns.

Multe persoane (avizate sau nu) mi-au spus ca nu se pot face mai multe, decat cu conditia
ca unul din "proprietarul" firmei trebuie sa fie asociat/ actionar la cealalta firma. E o aberatie, nu?

A, si inca ceva:

Proprietarul apartamentului unde se face firma, are vreo raspundere pentru firmele pe care le tine in spatiu? Raspunde cu ceva daca firmele au datorii?

Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 5 Aprilie 2013
eutoteu, utilizator
Datoriile sunt ale societatilor comerciale,nicidecum ale proprietarului.
Cum poate raspunde o persoana pentru activitatile unei alteia?

Doar poate avea unele neplaceri ulterioare in sensul de a-i fi umpluta cutia postala de citatii, somatii, notificari etc.

Alte discuții în legătură

2 firme in acelasi apartament. Catalinasd Catalinasd Buna ziua. Am un SRL care are sediul social intr-un apartament de bloc, apartamentul avand 2 camere. Apartamentul este proprietatea parintilor. Cand am ... (vezi toată discuția)
Declaratie nesuprapunere sediu social ContSters130254 ContSters130254 Buna ziua, Am intampinat o mica problema astazi la depunea dosarului pentru constituirea unui SRL. In momentul in care am primit certificatul de la ANAF il ... (vezi toată discuția)
Doua srl in acelasi apartament?! AlexCost AlexCost Buna ziua, Intr un apartament de doua camere isi are sediul social un Srl. In adresa sediului social este mentionat si \"Camera 1\". Intrebarea este: Mai pot ... (vezi toată discuția)