Revin cu o intrebare... sau mai bine zis, o adresez iar... Exista vreo legatura cu ce am spus mai sus? " Multe persoane (avizate sau nu) mi-au spus ca nu se pot face mai multe, decat cu conditia ca unul din administratorii firmei trebuie sa fie asociat/ actionar la cealalta firma. E o aberatie, nu? "
Spatiul dintr-un apartament poate fi inchiriat oricarei societati comerciale, nefiind necesara existenta unei relatii de grup intre firmele chiriase.
Puteti inchiria spatiul oricui doriti, singura conditie fiind aceea ca numarul societatilor sa nu depaseasca numarul incaperilor, asa cum acesta rezulta din actele spatiului.
As avea alte intrebari, daca este cineva amabil sa-mi raspunda:
1. Firma are datorii. In momentul in care se muta sediul dintr-un sector in altul, se pot intampina dificultati?
2. Cam cat dureaza sa schimbi sediul firmei in acte? Dintr-un sector in altul.
3. Cat costa procedura aceasta de ''mutare''?
4. Firma nu mai are sediu de ~ 2 ani. Se poate lua amenda? ( a fost suspendata de la activitate o perioada, contabila s-a ocupat de tot, a depus tot ce trebuia, doar ca a stat fara sediu)
Nu conteaza daca aveti datorii atuncu cand se schimba sediul.Nu veti lua nici amenda. Ca si timp undeva 7-10 zile si costul in jur de 600 -800 lei, depinde cine va face actele.