avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Fondul cultural national
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Fondul cultural national

Buna ziua,
Am primit o notificare de la AFCN prin care ma anunta ca sunt sub incidenta art. 21 al.1,lit.f, OG 51/1998, prin care mi se cere 3% din incasarile realizate de operatorii economici din vanzarea calendarelor sau cartilor postale ilustrate, afiselor, posterelor, imaginilor autocolante sau a tipariturilor mixte, altele decat cele prevazute la lit. a, pentru anii 2010,2011,2012 cu dobanzi si penalitati de intarziere.
Stie cineva ce se poate face?
Inca un impozit?
Nu am gasit nicaieri explicatii despre ce tiparituri mixte, autocolante este vorba.
Cel mai recent răspuns: Hermon , utilizator 00:39, 9 Aprilie 2013

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cota 3% catre fondul national cultural popalexa popalexa buna va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: -art.21 lit.f) prevede ca \\"operatorii economici datoreaza o cota de 3% din incasarile realizate din vanzarea ... (vezi toată discuția)
Contributii datorate fondului cultural national Hermon Hermon Buna ziua, azi am primit o instiintare, ca datorez 3% din venit incepand cu anul 2010, la Fondul Cultural National. Firma mea se ocupa cu serigrafie respectiv ... (vezi toată discuția)
Fraieriti de o firma de telefonie mobila Puyan Puyan buna seara . am si eu o intreabre si sa imi spuneti ce e de facut : am avut un abonament la o firma de telefonie mobila, abonament care a expirat in luna ... (vezi toată discuția)