avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prejudiciu la locul de muncã achitat. Mai poate face ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prejudiciu la locul de muncã achitat. Mai poate face angajatorul plângere ?

Buna ziua,

Daca in urma deciziei comisiei de disciplina a rezultat concedierea , si prejudiciul a fost acoperit in totalitate inainte chiar de emiterea deciziei , angajatorul mai poate face plangere penala impotriva salariatului?


Multumesc frumos
Sigur ca poate in momentul in care faptele sunt penale (incriminate in Codul penal sau legi speciale) . De ex. furt , delapidare , abuz in serviciu, etc...
Ati putea sa ne spuneti despre ce fapta este vorba? Sunt anumite fapte pentru care va puteti intelege in fata unui mediator, acordul de mediere conducand la oprirea urmaririi penale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa delapidare andreea2003 andreea2003 buna ziua, indraznesc sa va adresez si eu cateva intrebari: - am luat de la banca la care lucrez suma de 27500 eur, facandu-mi un overdraft neautorizat pe ... (vezi toată discuția)
Recuperare pagubă furt calificat Paul Gilca Paul Gilca Bună seara! Ne confruntăm cu o problemă care cu siguranță a mai fost discutată în această comunitate, însă o readuc în discuție pentru că am ... (vezi toată discuția)
Furt combustibil auto cosmin123456 cosmin123456 Buna ziua . In urma cu cateva zile am luat proasta decizie de a ajuta un prieten la greu (mentionez ca eram ultima lui sansa pt a nu-si pierde casa) si am ... (vezi toată discuția)