avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Procedura retragere asociat, demisie administrator
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Procedura retragere asociat, demisie administrator

Buna ziua,

Sunt asociat si administrator intr-un SRL cu 3 asociati. Doresc sa ma retrag definitiv. Care sunt documentele necesare si care sunt costurile aproximative ?

Mentionez ca firma este declarata inactiva.
Cel mai recent răspuns: Adriana Stanica , Consilier juridic 16:57, 5 Aprilie 2013
1.Convocati AGA, care sa aiba pe ordinea de zi cesionarea partilor sociale si schimbarea administratorului.
2Modificarea actului constitutiv al societatii la art privitoare la asociati,partile sociale detinute, administrator;
3.contractul de cesiune
3.Inregistrarea modificarilor la Registrul Comertului
4.Costuri aprox 700 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere asociat din societate cu răspundere limitata Anomin124 Anomin124 Bună ziua! Împreună cu alte doua persoane am înființat un SRL în vederea prestării de servicii fotografice. Toți 3 suntem asociați, iar unul dintre ... (vezi toată discuția)
Cesionare/vinzare firma ContSters262343 ContSters262343 Buna Ziua, As dori sa stiu pasii stricti de urmat pentru a putea cesiona/vinde firma mea, tot ce stiu este ca se realizeaza prin registrul comertului . ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale - formalitati nico44 nico44 Este un SRL cu 2 actionari pers. juridice. una isi cedeaza toate actiunile catre al 2 lea actionar. CARE sunt actele necesare pt. Registrul Comertului? (vezi toată discuția)