avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... litigiu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

litigiu banca

Am contractat un credit in CHF in anul 2008 ( rata 620 RON ). In 2010 banca si-a majorat comisionul de administrare (unilateral), in acelasi an mi-am facut o restructurare de credit pt. a putea plati rata, deoarece cursul de schimb RON - CHF a crescut , iar salariile au stagnat. In 2011 am mai facut o restructurare de credit , platind doar comisionul de administrare, pe o perioada de 12 luni (240 RON), anuntandu-ma ca dupa perioada de 12 luni o sa revin la rata anterioara. Dupa aceasta perioada banca a majorat dobanda (unilateral) de la 8,95% la 14,75%, ajungand la o rata 881 RON + inca 4 ani de plata in urma perioadei de restructurare. Mentionez ca , la contractarea creditului , prima data am fost refuzat , dat fiind faptul ca nu ma incadram la o rata de 620 RON , banca revenind mai apoi asupra deciziei. Avand in vedere cele prezentate, in urma tuturor cresterilor de comisioane si dobanzi( doar cresteri ), as dori sa stiu daca pot sa imi gasesc dreptatea in justitie.
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 17:15, 5 Aprilie 2013
Cum e cu creditul asta in CHF cu rata in Lei? Nu prea am auzit de el.

Domnule, exista sanse pentru orice, daca sunteti suficient de determinat. Par a fi clauze abuzive, dar pentru asta doar instanta va poate ajuta... si un avocat bun.
este echivalentul CHF in RON
Am inteles.

Succes in Instanta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar Ale1980 Ale1980 Buna ziua, Ne confruntam cu urmatoarea problema. Inca de la inceput va scriu ca noi am fost neatenti si am crezut in banca \\"X\\" si in functionari. In ... (vezi toată discuția)
Comision administrare cont credit banca romaneasca dutzu dutzu Buna ziua, In data de 07.11.2007 am contractat un credit ipotecar in valoare de 55200 Chf la Banca Romaneasca. La momentul respectiv mi s-au oprit 552 chf ... (vezi toată discuția)
Comisioane bancare abuzive oana.bj oana.bj Buna ziua, Am un credit ipotecar la care platesc un comision de administrare cont in valoare de 300 de CHF pe luna. Acest comision depaseste 30% din rata ... (vezi toată discuția)