avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Nereguli la A.P.Presedintele,refuza sa dea curs ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Nereguli la A.P.Presedintele,refuza sa dea curs art.10,din l.230/2007.

Am depus mai multe petitii catre com.exe.,pentru a studia documentele A.P.art.10 si mandatul administrativ s-au acordul de asociere nu exista pentru ,,presedinte".Am facut petitii catre S.A.P.R.sector3.NU se vrea implicare.De,,polimilitie"nici atat.
Astept un raspuns calificat,va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: florea59vasile , utilizator 20:51, 9 Aprilie 2013
Pentru mira55 Am depus o reclamatie pe data de 11.10.2012,catre politie.Suntem in 2013 si nu am primit raspuns,cu tote ca am fost in audienta la comandant.In reclamatie am scris-suspiciune de frauda-..Dna.?Pauna si-a declinat competenta.
Depuneti plangere penala direct la Parchet si mentionati si lipsa de reactie a politiei. Lucrurile se vor misca dar trebuie sa insistati pentru ca se mizeaza pe posibilitatea ca dvs sa cedati.
Asa cum spune si mira55, cu documentele " beton " ( sa nu le dati posibilitatea sa va contracareze cu ceva ) mergeti la un avocat bun , de obicei , unul care se ocupa de asociatii de proprietari si dosar penal , prea si au luat o unii " in cap " ca ei sunt destepti si altii sa plateasca ce vor ei . Va doresc succes !
Multumesc pt.sfaturi si raspunsuri.Am contactat doi Av. Intrebare de la amandoi-cum recuperati,cheltuielile?-Buna intebare.,,presedintele"nu prea are ce. Acum ca a fost bl.in reabilitare si cu ce a mai ,,captusit"inlocuind cu de la sine putere tevile AC+Ar poate ceva-ceva.Sunt interesat in mod deosebit de facturi.Dupa ce pun mana pe ele altfel vor sta lucrurile.Sa auzim de bine.
Nu va puneti problema cum se vor recupera cheltuielile pentru ca este cauza penala iar capetele de acuzare pot fi de gestiune frauduloasa, abuz in serviciu, etc; se poate lasa cu amenda usturatoare sau inchisoare. Dupa ce intra politia in cercetari sa vedeti cum devin leii mielusei.

Alte discuții în legătură

Distrugere dan_bcdro dan_bcdro acu 2 luni unii mi-au spart geamurile la masina si au lovit-o cu pietre si pari.De atunci dosarul acesta sta la postul de politie.Agentul responsabil cu ... (vezi toată discuția)
Abuz al politiei romane! chris75 chris75 Caz/speta: Avocatul X are o relatie intima cu ofiterul Y. Ofiterul Y, la solicitarea av. X cheama la audieri o persoana Z, doar de amorul artei si pentru ... (vezi toată discuția)