avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Memoriu justificativ tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Memoriu justificativ tva

Buna ziua,

Anul trecut am renuntat la calitatea de platitior de TVA, iar acuma vreau sa o dobandesc si am nevoie de un MODEL DE MEMORIU JUSTIFICATIV pt obtinerea calitatii de platitor TVA.

Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 09:52, 7 Aprilie 2013
Datorita faptului ca exista mai multe situatii in care se anuleaza inregistrarea in scopuri TVA , reinregistrarea in scopuri de TVA este prevazuta de o serie de proceduri, adaptate motivului pentru care se doreste justificarea incetarii situatiei ce a dus la pierderea codului de TVA initial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare punct de lucru la sediul social Alexandra88m Alexandra88m Buna ziua, Am deschis un SRL pentru care am optat ca activitatea sa fie desfasurata la benficiar - caz in care nu e necesar un punct de lucru. Cu toate ... (vezi toată discuția)
Decizie privind anularea din oficiu a inregistrarii in scopuri de tva Cristianna Cristianna Buna ziua!Avem o firma infiintata in mai 2012 ,nu am derulat operatiuni pe ea,astazi am primit o decizie de anulare din oficiu a inregistrarii in scopuri de ... (vezi toată discuția)
Memoriu justificativ anaf Smokerul1973 Smokerul1973 Buna ziua! Trebuie sa incerc sa depun la anaf un memoriu justificativ pentru a scapa de amenda, privind nedepunerea declaratiilor de decont tva, deoarece, ... (vezi toată discuția)