avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa pe terenul socrilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa pe terenul socrilor

Am construit o casa pe terenul socrilor mei. Eu am facut credit pe numele meu ca sa construim casa, ulterior socrii s au razgandit si nu mai vor sa ne fac actele casei ca sa fim proprietari. Au investit si parintii mei o suma importanta de bani mergand pe incredere si neavand vreun act notarial. Ce e de facut ca sa castigam banii eu si parintii mei, mai ale s ca eu vreau sa divortez de sotul meu?
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Aprilie 2013
danaioan, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 15:47, 6 Aprilie 2013
danaioan a scris:

nu mai vor sa ne fac actele casei ca sa fim proprietari

Inseamna ca ati construit si fara autorizatie ???

1. Dvs nu ati construit cu autorizatie ! Altfel in autorizatie erau trecuti proprietarii terenului!
2. Casa exista in acte atunci cand aveti autorizatie si proces verbal de receptie a lucrarilor.
3. Pentru aceasta cat si la partaj va trebuie sa demonstrati provenienta surselor financiare cu care ati construit casa, facturi, chitante pe numele dvs si al sotului ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare casa camelia_b camelia_b Buna, Vreau sa stiu ce solutie exista ca atunci cand vom intabula casa construita de mine si sotul meu, pe actul de proprietate sa fim amandoi trecuti. ... (vezi toată discuția)
Intabulare c-tie - speta dificila SANTIER SANTIER Buna ziua! Intabulare c-tie cu autorizatie de c-tie nerespectata Am executat o casa pe terenul socrilor cu finalizare structura in iun. 2013 – ... (vezi toată discuția)