avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... \\"dovada pe internet\\"
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

"dovada pe internet"

Buna ziua tuturor!

Pe harta cu vedere de strazi, a unei firme cu renume mondiala, apare masina parcata a unui prieten si in spre deosebire de toate cele din jur
(sau altora aflate chiar in circulatie) a lui cu nr.de inmatriculare citeti.

Exista lege asupra acestei fapt?
Poate pretinde ceva de la compania respectiva?
Au mai fost cazuri?

Chiar daca nu eu sunt cel implicat, dar profitand de contul meu existent;
rog si multumesc, nu in ultimul rand in numele celui inplicat, sa raspundeti doar cu certitudine.

Multumesc anticipat si weekend placut tuturor!
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Aprilie 2013
leventebartha, utilizator
Cel mai recent răspuns: leventebartha , utilizator 10:03, 8 Aprilie 2013
Oricine produce cuiva un prejudiciu trebuie sa-l repare. Prietenul se poate adresa justitiei daca a suferit vreun prejudiciu.. in acest caz, ce ar putea fi ?
Toate masinile aflate in circulatie au numere de inmatriculare.. nu sunt decat cativa care stiu ca masina ii apartine prietenului, iar daca e ceva neobisnuit ca masina sa fi fost parcata in acel loc ( cam cu 2 ani in urma).. ghinionul lui, scopul e sa arate strada, nu masina.

Multumec de raspuns!
Cu stima Bartha

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare autoturism in sibiu alexalex777 alexalex777 Buna ziua! Astazi am parcat, in jurul orei 9:00, pe strada Centumvirilor, în Sibiu, stradă cu sens unic, ce-i drept, poate prea aproape de intersecția ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii expirate JulianV JulianV Am patit urmatorele , am plecat noaptea in jur de or 3 cu masina , constrans de niste probleme urgente ( de familie ) , aceasta avea numerele expirate de aprox ... (vezi toată discuția)
Stationare interzisa, tamponare, sofer ranit aflat pe mijlocul strazii utilizator1111 utilizator1111 Va supun atentiei un accident destul de ciudat cel putin pentru mine ca si sofer, la care in masura posibilitatilor si a cunostintelor celor de pe acest forum ... (vezi toată discuția)