avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Repartizare rata de esalonare datorii catre RADET
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Repartizare rata de esalonare datorii catre RADET

Buna ziua! Asoc noastra de proprietari are contract de esalonare a datoriilor acumulate catre furnizorul de apa calda si caldura, respectiv RADET Bucuresti. Primele rate s-au putut plati din recuperarea in urma unei executari silite a unui apart. Desi a existat AGP in care propr au fost de acord cu incheierea unui contract de esalonare, acum cand trebuie repartizata rata de esalonare pe lista de plata lumea nu mai vrea, motivand ca nu este legala repartizarea pe lista a ratei de esalonare. Administr nu a repartizat din prima luna a incheierii contractului rata de esalonare, ptr ca in sedinta de CE s-a hotarat sa se acopere cateva rate din banii veniti de la executarea apartamentului si astfel vor trece lunile de iarna si in primavara sa se repartizeze rata pe lista. Acum, locatarii nu mai sunt de acord cu ceea ce tot ei au hotarat la ultima AGP. Ce ar trebui sa facem? Presedintele si CE vor sa mearga la fiecare proprietar si sa solicite semnatura ptr ca nici dumnealor nu-si mai iau responsabilitatea ptr niste oameni asa de nehotarati. Cred ca cel mai bine era daca se repartiza din prima aceasta rata si nu se mai tinea cont ca e iarna si sunt intretinerile mari. Mentionez ca eram debransati de la RADET inaintea incheierii contractului de esalonare. Ratele astea care nu au fost repartizate li se pot impune administratorei si CE ? Exista chitante doveditoare ca aceste rate s-au platit si exista PV de CE in care s-au luat hotararile de mai sus.
Un domn jurist ne-a zis sa nu repartzam nimic sa ne sisteze iar apa calda si poate atunci isi vor da seama de ceea ce li se intampla. Dar asta inseamna ca fata de RADET suntem o administratie neserioasa. Ce ni se intampla ne depaseste pe toti cei din conducerea blocului ! Va multumim anticipat ptr orice fel de ajutor !
Cel mai recent răspuns: nikoleta_steliana , utilizator 15:10, 8 Aprilie 2013
Multumesc frumos ptr raspuns si mai ales ptr indrumari

1

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizare esalonare radet nikoleta_steliana nikoleta_steliana Buna seara! Inca o data va solicit ajutorul : in Adunare Generala Reconvocata s-a hotarat ca rata lunara din contractul de esalonare al datoriilor catre RADET ... (vezi toată discuția)
Repartizare sume pierdute in procese nikoleta_steliana nikoleta_steliana Buna ziua! Traiasca Avocat-Net care ne va ,,lumina\\" iarasi! Cu tot respectul, va relatez urmatoarea situatie : am avut procese pe rol cu 2 restantieri si ... (vezi toată discuția)
Debransare apa calda savu200 savu200 Buna ziua, Am si eu o intrebare, de aproximativ o luna in blocul in care locuiesc a fost sistata apa calda de catre RADET pe motiv ca 5 apartamente au ... (vezi toată discuția)