in 03.2005 nu am mai platit factura la telefon,in valoare de 375 lei,datoria a intrat la firma de recuperare,care nu a trimis nici o notificare pana in 05.2007. in 06.2007,am platit catre firma de recuperare 700 lei,din 1452 lei cat voiau ei. in continuare,la cativa ani,ma mai suna sau ultimul plic,din 11.2012,imi cer restanta de 1.161,67 lei. cum ies din acest necaz,platesc dobanda la dobanda,cati ani?
se mizeaza pe faptul ca nu toti cunosc legislatia privind prescriptia. de regula firmele de recuperare recurg la amenintari cu darea in judecata ptr recuperarea debitelor. daca a intervenit prescriptia nu mai au ce sa faca.
Faptul ca dreptul lor e prescris, nu inseamna ca dvs nu datorati acea suma de bani, ci ca nu pot sa va oblige sa platiti.
Nu-i mai luati in seama, iar daca va actioneaza in judecata ( nu cred sa o faca pentru ca ar plati niste bani degeaba), invocati implinirea termenului de prescriptie.
Executare silita
anduta 1
Buna ziua in anul 2o10 am avut o factura de 700 lei la cosmote iar acum cateva zile am primit o notificare de la intrum romania sa .ca am 6.200 lei de plata ... (vezi toată discuția)
Buna seara!
JoeV
Acum 4 ani am incetat sa platesc un abonament la Telekom. Am primit 2 facturi, dintre care ultima fiind de 375 de lei dupa care, timp de 4 ani nu am mai fost ... (vezi toată discuția)