avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1262 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate SMS cu suprataxa
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

SMS cu suprataxa

buna seara imi poate spune cineva care sunt conditiile ptr a intra in posesia unui nr sms cu suprataxa?cu cine pot lua legatuira?cum sunt taxat la luna o taxa fixa sau o parte din valoarea sms-ului le revine lor?va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: atraction , utilizator 10:36, 8 Aprilie 2013
Puteti lua legatura cu unul dintre operatori. Insa pentru inceput, mai ales daca nu vreti sa va complicati si sa nu aveti batai de cap, puteti apela la un intermediar. Pentru ce anume va intereseaza acest tip de serviciu?

EDIT: evident ca o parte din pret va reveni operatorilor! Nu puteti fenta plata interconectarii!
Ultima modificare: Duminică, 7 Aprilie 2013
Raoul_mw, utilizator
buna ziua,ma intereseaza acest serviciu ptr o problema personala grava,ceva gen sms ptr donatii.da dar printr-un intermediar isi trage si acesta partea sa si nu te alegi cu nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractiune sau nu? un sait de pe care se pot trimite sms false valentin1988 valentin1988 buna ziua! vreau sa fac si eu un site de fake sms(poti sa trimiti sms oricui de la oricine, avand posibilitatea de a alege numele sau numarul de telefon ce va ... (vezi toată discuția)
Excrocherie pe sms dinumarcel dinumarcel In cursul lunii ianuarie 2012 cand lucram la calculatorul personal am fost ispitit de o reclama cu calculul IQ-ului. Am completat fugitiv reaspunsurile dupa ... (vezi toată discuția)
Dubla colectare a tva? gheorghemaria gheorghemaria achizitionez un serviciu on-line prin plata prin sms. la achizitionarea acelui credit pentru sms eu platesc tva aferent lui societatii de telefonie. la ... (vezi toată discuția)