avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Redeschidere dosar penal UP - plangere retrasa, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Redeschidere dosar penal UP - plangere retrasa, legalitate

in calitate de victima in dosar penal, mi-am retras reclamatia in urma unei declaratii notariale date de catre agresor. Acesta nu o respecta .Pot solicita parchetului redeschiderea dosarului.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 03:14, 8 Aprilie 2013
depinde despre ce anume este vorba. ar fi bine sa detaliati:hm:
violenta fizica , c.m.l -6 zile
Nu mai puteti redeschide dosarul penal.
Puteti executa conventia notariala daca aveti bani de luat.
Daca nu scrie de bani doar un proces civil ati mai putea deschide dar depinde ce act ati facut.
Era bine sa aveti avocat la momentul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnat la o ped.de 3 ani pentru furt- citatie in calitate de intimat/ce inseamna? robykriszti robykriszti buna va rog daca putetii sa ma ajutati am o condamnare de 3 ani ptr furt calificat prima abatere nu am mai avut alte antecedente in trecut am wxecutat 8 lunii ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica Alinutza37 Alinutza37 In luna decembrie 2014 sotul meu a fost agresat fizic de doi veri. A primit 4 zile de ingrijiri medicale, urmeaza sa depunem plângere penală la parchet. Ce ... (vezi toată discuția)
Violenta in familie angajat angajat sotul ma bate de foarte mult timp si nu mai suport. am apelat in nenumarate randuri la politie si nu au facut nimic deoarece el e cetatean american. de exemplu ... (vezi toată discuția)