avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cercetare disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cercetare disciplinara

buna ziua,

va rog sa ma ajutati sa clarific urmatorul aspect:
- pina in 21 dec 2012 la societatea unde lucrez am avut un sef , un anume X, incepind cu acea data X este inlocuit de Y
- in ianuarie 2013 se incepe o cercetare disciplinara impotriva mea , cercetare care de fapt este o analiza a activitatii desfasurate de mine in perioada sefului X
- in ROI-ul societatii spune ca raportul de cercetare disciplinara trebuie sa il aiba in comisia de intocmire -obligatoriu- si pe seful ierarhic superior

intrebarea este : care este seful ierarhic care va participa la cercetarea disciplinara , cf ROI? X sau Y? asta avind in vedere si ca X nu mai lucreaza in societate.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:13, 8 Aprilie 2013
In comisia de disciplina va participa la cercetarea disciplinara seful Y.
multumesc frumos pentru raspuns
am omis doua aspecte sa precizez si anume , seful X este unul din actionarii societatii si seful Y mi-a fost subaltern..
in acest caz credeti ca exista impatialitate? in cercetarea disciplinara

cercetarea a fost dispusa de noul sef Y la indicatiile altui actionar care vrea de fapt sa se razbune pe celealalt actionar si pentru ca nu poate atunci ma acuza pe mine de toate deciziile sefului X
Ultima modificare: Luni, 8 Aprilie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
Exista posibilitatea, din cate ati mentionat dvs, ca acea comisie de disciplina sa nu fie imparțiala ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisie disciplina functionari publici steliana_ro steliana_ro Buna ziua, va rog sa ma lamuriti cu o chestiune. Am o sesizare pentru comisia de disciplina privind abaterile disciplinare ale unui sef de serviciu și am un ... (vezi toată discuția)
Membru comisie cercetare disciplinara - incompatibil ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Sunt secretar intr-o comisie de cercetare disciplinara prealabila a salariatilor din cadrul institutiei noastre. Comisia urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Cand incepe sa curga termenul de 30 de zile ptv art.268 al.1 merishor merishor Am o nelamurire: potrivit art. 268 alin 1 C.Muncii, angajatorul dispune aplicarea sanctiunii disciplinare printr-o decizie emisa in termen de 30 de zile ... (vezi toată discuția)