avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare apartament

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti in ce conditii pot vinde un apartament in cazul in care am mostenit 1/2 din apartament, iar 1/2 este proprietatea tatalui meu.
Mentionez ca tatal meu nu doreste sa vanda si nu pot ajunge la nici o intelegere. Singura modalitate ar fi pe cale juridica, iar in acest caz in care va avea loc un proces nu se va prezenta niciodata la tribunal. In acesta situatie care este procedura si cat timp dureaza?
Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 8 Aprilie 2013
moni85dr, utilizator
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 13:58, 8 Aprilie 2013
Stimat forumist,

Nu este o problemă că tatăl dvs nu se prezintă, fiind obligatorie citarea lui, nu și prezența, care este un drept, nu o obligație.

Ca durată, nu se poate aproxima, dar trebuie să aveți în vedere faptul că un astfel de proces necesită o ședință prealabilă de informare cu privire la avantajele medierii, precum și efectuarea unor expertize tehnice.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort in lipsa sotului gabicont gabicont Sot plecat in strainatate de 1o ani, sotia locuieste in Romania si doreste divort, nu sunt copii, nici bunuri materiale , sotul nu este de acord cu divortul pe ... (vezi toată discuția)
Cand sedinta de informare cu privire la mediere este obligatorie ? Nicolae Dediu Nicolae Dediu Am gasit pe net un articol...el se numeste....[b]Refuzul partii de a se prezenta la sedinta de informare cu privire la avantajele medierii va fi ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume proprietar apartament HIMHIM HIMHIM Buna ziua, As dori sa stiu care sunt posibilitatile si pasii de urmat in momentul in care trebuie schimbat numele unuia dintre proprietarii unui ... (vezi toată discuția)