avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Deschidere II / PFA / SRL persoana cu handicap
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Deschidere II / PFA / SRL persoana cu handicap

Buna ziua,

As dori sa stiu daca o persoana cu grad de handicap nr II, pensionat pe caz de boala isi poate deschide un II, PFA sau SRL, si daca da care sunt avantajele pe care le are fata de o persoana obisnuita.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: beatedy , utilizator 12:39, 17 Aprilie 2013
Inteleg ca nu se cunosc detaliile la intrebarea mea? se poate sa imi spuneti macar la ce institutie ma pot adresa, unde sa primesc aceste informatii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia de handicap gradul 1 - posibilități de înființare sc fără suspendarea pensiei ContSters440417 ContSters440417 Daca sunt incadrat in gradul 1 de handicap fara insotitor si primesc pensie de handicap desi am doar 35 ani, pot deschide o societate comerciala, fara teama de ... (vezi toată discuția)
Pentru persoanele pensionate de boala exista facilitati la infiintare firma? vlademagda vlademagda buna ziua...sint pensionat de boala handicap gr 2....as dori sa-mi deschid o firma si as vrea sa stiu care sint pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a putea ... (vezi toată discuția)
Medic pensionar? ioana_cristina2004 ioana_cristina2004 Buna ziua. As dori sa va expun urmatoarea problema: sunt persoana fizica si doresc sa deschid un SRL cu profil medical (mai precis un cabinet de medicina de ... (vezi toată discuția)