avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL si Intreprindere Individuala - acelasi sediu?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL si Intreprindere Individuala - acelasi sediu?

Buna ziua,

Am un SRL pentru care sediul social este declarat la o anumita adresa (mentionez ca nu este punct de lucru) si as dori sa-mi infiintez o intreprindere individuala. Pot sa declar sediul social pentru intreprinderea individuala la aceeasi adresa?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: silviapreda , utilizator 09:54, 26 Februarie 2009
Este posibil.:D
se pot indica ambele cu sediul in aceeasi locatie si daca doriti mai puteti pune inca vreo doua =D>
Multumesc pentru raspunsurile rapide. As dori sa mai intreb ceva: pot avea pentru intreprinderea individuala acelasi domeniu de activitate (conform codului CAEN) cu domeniul principal al SRL-ului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare ii sau srl? utilizator0809 utilizator0809 Buna ziua! Doresc deschiderea unui mic atelier de croitorie si am cateva neclaritati privind forma legala de functionare - intreprindere individuala sau ... (vezi toată discuția)
infiintare srl cu sediu social garsoniera locuita terminus1 terminus1 Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate infiinta un SRL pentru un magazin virtual cu sediu social intr-o garsoniera cu o singura camera in care si locuiesc ... (vezi toată discuția)
Un alt srl - e o solutie buna? Cristina Vasile Cristina Vasile Va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri: 1. Cat dureaza si cat costa desfiintarea unui sediu secundar? Va intreb pentru ca acel sediu vreau sa ... (vezi toată discuția)