Buna seara!
Am o problema,acum 2 saptamani si ceva,am avut parte de un accident rutier,sa va explic cum a stat treaba!
Am coborat din tramvai,am vrut sa tranversez,pe partea cealalta am tranversat regulamentar,tramvaiul nici nu plecase din statie,iar unu m-a lovit pe trecerea de pietoni fiind pe contrasens iar apoi fugind si lasandu-ma acolo eu fiind si insarcinata in 13 saptamani.
Am chemat salvarea,mau dus la spital,eu mam ales cu dureri foarte mari de sold dar neavand nimic rupt iar sarcina evident ca mi-a pus-o in pericol,atunci pe moment mi-au facut ecografie si a fost bine,dar dupa cateva zile au aparut mici sangerari si a trebuit sa ma internez,mi-au dat drumul,totul fiind bine iar acum ma cheama din 2 in 2 saptamani la control pentru a imi supraveghea sarcina! Vreau sa specific ca in ziua accidentului mi-am facut si certificat medico-legal!
Politistul care mi-a preluat cazul isi bate efectiv joc de mine,am depus plangerea nu mi-a dat numar cum se da,precum ca plangerea a fost inregistrata si mi-a propus sa ma inteleg cu "pustiul ala",eu mam saturat adica eu am fost lovita fiind si insarcinata si tot eu sa ma rog de el? mam saturat,credeti ca ii pot face ceva,adica dosar penal sau ceva de genu sau ma las pagubasa?
Si va rog sa ma scuzati daca nu am postat intrebarea unde nu trebuia!
Va multumesc!
Data viitoare mergeti insotita de un avocat la politie si solicitati sa va puna numar de inregistrare pe exemplarul dvs.din plangerea formulata.Un avocat va stii cum sa puna problema in fata politistului.Daca acesta continua sa va sicaneze puteti face sesizare la parchetul de pe langa judecatoria unde este arondata sectia de politie, impotriva politistului. Asta in prima faza...pe urma se pot face alte plangeri, penale de data asta insa sa speram ca nu ajungeti acolo.
Succes.
Logic nu ar trebui sa fie nimeni batjocura nimanui. Daca dvs. considerati ca va puteti impune in fata politistului (pana acum nu ati reusit)...e ok mergeti fara avocat. Daca politistul continua in acelasi stil, faceti sesizare la parchet. Eu cred ca daca va duceti cu putin scandal la politie si mai si amenintati cu sesizare la parchet, politistul o sa va dea relatii.Ei sunt obligati sa inregistreze plangerea dvs. Cand am spus sa mergeti insotita de un avocat m-am referit la faptul ca acesta va fi un alt suport pt. dvs.si va stii sa discute cu politistul direct pe lege. Ganditi-va ca ulterior in cursul instrumentarii dosarului penal singura nu veti stii ce sa faceti. Un avocat insa poate fi prezent si la audierea martorilor (ai dvs. si ai inculpatului)poate propune anumite probe care sa va ajute, etc.