avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Declaratie parte vatamata - modalitatea ascultarii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Declaratie parte vatamata - modalitatea ascultarii

este adevarat ca de obicei partea vatamata, este audiata mai "serios" decat invinuitul? mi s-au pus 10 de intrebari, paginile declaratiei mele est eumplut de "nu stiu, cred ca" ... in timp ce invinuitul mintea in declratii lejer si fara probleme.

dosarul urmeaza sa fie trimis in instanta.
Cel mai recent răspuns: hambster , utilizator 05:52, 9 Aprilie 2013
da, este audiata si partea vatamata ,
eu am intrebat altceva
Depinde...
Se poate si asa cum ziceti...
Dvs. Nu aveti dreptul de a minti...
Deci de obicei partea vatamata este audiata mai sever decat invinuitii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii mincinoase date de p. vatamata Gabitz1983 Gabitz1983 Buna seara, Partea vatamata dintr-un dosar de inselaciune a mintit in fata politiei, in privinta modului in care l-a cunoscut pe invinuit, sustinand ca s-au ... (vezi toată discuția)
Dobandirea calitatii de inculpat,inaintea administrarii probatoriului mary6 mary6 Buna ziua.In 2014 in baza mai multor plangeri penale,se dispune inceperea urmaririi penale pentru infractiunea de amenintare.In anul 2015 se pune in miscare ... (vezi toată discuția)
Declaratie p. vatamata camylove camylove Este adevarat ca poti ca si parte vatamata doar sa depui plangerea prealabila si sa ceri judecarea in lipsa, astfel sa nu ti se mai ia declaratie la parchet ... (vezi toată discuția)