avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Violarea corespondentei - procedura plangere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Violarea corespondentei - procedura plangere

Buna ziua, am si eu o problema. Am fost prietena cu o fata, cu care am incheiat orice relatie de prietenie in urma unei certuri. Ulterior ea mi-a "furat" parola pe de o platforma de socializare, mi-a citit toate conversatiile, le-a copiat si le-a trimis unei persoane din lista mea, persoana in cauza facand parte din trecutul ei. Din cate am inteles este vorba de violarea corespondentei. Ce ma sfatuiti sa fac? Nu stiu care sunt demesurile si pasii pe care trebuie sa-i urmez.
Mentionez ca persoana respectiva obisnuieste sa faca astfel de lucruri.

multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 9 Aprilie 2013
Daniela_Florentina, utilizator
ai cum sa demonstrezi ceea ce sustii tu mai sus? si ma refer probe solide... ca altfel aia de la politie nu o sa dea doi bani pe plangerea ta...

iar daca plangerea este luata in serios, se poate trezi cu perchezitie pe acasa... iar daca cei de la BCCO, nu gasesc probe pt trimiterea in judecata pe penal, la randul ei persoana inpotriva carui tu ai facut plangerea poate sa faca plangere cu denunt calomnion...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare de intimitate, furt si amenintari lucian1980 lucian1980 buna ziua am o problema de violare de intimitate . Fostu meu sot a furat adresa mea de email de la yahoo si contul de la facebook. Adresa de email am reusit ... (vezi toată discuția)
Intimitatea intr-o relatie si mesajele dintre colegii de munca luminitafurtuna luminitafurtuna buna seara!am revenit in aceeasi situatie de data trecuta dar cu o multime de intrebari.vreau sa intreb pe rand pentru a ma asigura ca am inteles ... (vezi toată discuția)
Vreau sa renunt la o plangere penala justme2013 justme2013 Am facut acum cateva zile o plangere penala impotriva unui coleg care mi-a spart conturile de mail si messenger si mi-a modificat parolele, amenintandu-ma ca ... (vezi toată discuția)